B. MelayuEnglishDeutsch日本語简体中文한국어
contrastBtngrayscaleBtn oku-icon

|

plusBtn crossBtn minusBtn

|

This site
is mobile
responsive


Panasonic Group

Panasonic Group

Panasonic Group memulakan operasinya di Malaysia pada tahun 1996 sekaligus menyediakan pemasaran, penjualan dan perkhidmatan komponen elektronik dan perkhidmatan automasi kilang kepada pengeluar elektronik Malaysia.

Produk kami adalah untuk pasaran eksport dan domestik. Sebagai syarikat yang mewakili Kumpulan Panasonic, semua produk kami diperoleh daripada anak syarikat dan kilang Panasonic lain di Malaysia dan juga di seluruh dunia.

Syarikat kami, yang berpegang pada falsafah korporat Panasonic “Ilham untuk Kehidupan” (Ideas For Life), adalah pusat penjualan sehenti yang menyokong pasaran eksport dan domestik yang terus berkembang. Hasil jualan syarikat ini didorong oleh syarikat pengguna lain yang menggunakan komponen elektronik kami dalam produk mereka seperti pembersih vakum, telefon bimbit, televisyen dan komputer.

Tenaga kerja Malaysia yang berbilang kaum dan boleh bertutur dalam pelbagai bahasa yang fasih berbahasa Inggeris menjadi faktor penarik bagi kami dalam mengatur operasi di negara ini. Selain itu, infrastruktur yang dibangunkan dan persekitaran perniagaan yang rancak juga menjadikannya lokasi yang ideal untuk kami beroperasi.

Dasar pro-perniagaan kerajaan dan insentif menarik membolehkan kami menyediakan produk berkualiti tinggi dengan harga yang kompetitif.

TwitterLinkedInFacebookWhatsApp
wpChatIcon