Soft Space - MIDA | Malaysian Investment Development Authority
B. MelayuEnglish日本語简体中文한국어
contrastBtngrayscaleBtn oku-icon

|

plusBtn crossBtn minusBtn

|

This site
is mobile
responsive


Soft Space

Soft Space

Soft Space adalah syarikat teknologi pembayaran mudah alih, yang beribu pejabat di Kuala Lumpur, Malaysia. Soft Space memberi tumpuan kepada pengembangan penyelesaian inovatif untuk industri perbankan dan pembayaran. Penyelesaian Soft Space MPOS diiktiraf di peringkat antarabangsa dan digunakan oleh 8 institusi kewangan di seluruh Asia.

Sebagai syarikat teknologi baharu, kami berasa bertuah apabila melihat kerajaan menghargai dan menyokong syarikat-syarikat teknologi baharu, sekaligus menghilangkan persepsi bahawa hanya syarikat besar yang sering mendapat sokongan yang sedemikian.

Dengan bantuan MIDA (R&D, Pensijilan, Latihan dan Penyumberan Luar), Soft Space kini dapat mempercepat pertumbuhan dan kemampuan inovasi dalam jangka waktu yang lebih pendek. Ini juga membolehkan Soft Space membina asas R&D yang kuat seiring dengan usaha kami memperkenalkan produk baru seperti Chip & Pin, Contactless dan Proximity Payment dalam tempoh beberapa bulan yang akan datang.

Sepanjang proses keseluruhan untuk mendapatkan geran ini, kami dapati bahawa MIDA sangat informatif, profesional dan membantu. Kami di Soft Space berterima kasih kepada pasukan MIDA yang ditugaskan untuk membantu kami. Soft Space berada di landasan yang betul, berkembang dengan pesat dan sekaligus memperkukuh kehadiran kami di seluruh dunia.

TwitterLinkedInFacebookWhatsApp
wpChatIcon