B. MelayuEnglishDeutsch日本語简体中文한국어
contrastBtngrayscaleBtn oku-icon

|

plusBtn crossBtn minusBtn

|

This site
is mobile
responsive


Micron Memory Malaysia Sdn Bhd

Micron Memory Malaysia Sdn Bhd

Inovasi Terunggul di Malaysia

Kehadiran global Micron yang dipelbagaikan dirancang untuk mengekalkan rantaian bekalan yang teratur dan kompetitif dari segi kos sambil menggabungkan bakat paling berkualiti di dunia untuk mengusahakan teknologi memori termaju.

Lokasi kami di Malaysia memainkan peranan penting untuk memenuhi keperluan pemasangan dan pengujian di tapak fabrikasi Micron. Untuk melengkapkan lokasi kami yang ada di Muar, kami sedang membina kemudahan pemasangan dan ujian canggih di Pulau Pinang. Kemudahan ini akan berfungsi sebagai Pusat Kecemerlangan dan Ujian SSD Micron dan akan memperkuat dan mempercepat kemampuan kami untuk menyampaikan teknologi SSD bertaraf dunia.

Menyokong Komuniti Global Kami

Mengekalkan kehadiran global yang berjaya merangkumi dedikasi terhadap amalan pembuatan lestari dan komitmen untuk menyokong komuniti di mana ahli pasukan kami bekerja dan tinggal. Kami secara konsisten mencari cara baru untuk mengurangkan kesan kami terhadap alam sekitar dalam pelbagai bidang termasuk pengurusan air, kecekapan tenaga, dan kitar semula. Melalui Yayasan Micron, kami mempromosikan pendidikan sains dan kejuruteraan kepada anak-anak di seluruh dunia dan menangani keperluan asas manusia melalui geran, program, dan usaha sukarela kami.

TwitterLinkedInFacebookWhatsApp
wpChatIcon