B. Malaysia
contrastBtngrayscaleBtn oku-icon

|

plusBtn crossBtn minusBtn

|

This site
is mobile
responsive


Dutamas Waras Sdn. Bhd.

Four Points by Sheraton, Chinatown, Kuala Lumpur adalah hotel 4 Bintang baharu setinggi 20 tingkat yang terdiri daripada 318 bilik tamu; dan diuruskan oleh Marriot Group. 

Dilancarkan pada November 2019, pelaburan projek berjumlah RM186 juta menawarkan pekerjaan kepada 150 rakyat Malaysia.

Dutamas Waras Sdn. Bhd.


Content Type:

Duration:

Encore Melaka Impression Series adalah teater seni persembahan terbesar di Asia Tenggara yang menawarkan persembahan budaya selama 70 minit yang menggambarkan sejarah Melaka sepanjang enam abad.

Projek bernilai RM400 juta itu merangkumi panggung sepanjang 240 meter yang menghadap platform tempat duduk berputar 360 darjah dan latihan kepada 240 rakyat Malaysia untuk mencapai standard tinggi Impression Series, China untuk memperoleh kemahiran persembahan dengan atribut tertinggi.

PTS Impression Sdn. Bhd.


Content Type:

Duration:

Cititel Express Kota Kinabalu dimiliki oleh Lagenda Sutera (M) Sdn Bhd, anak syarikat milik 100% IGB Corporation Berhad (“IGB”), hotel tiga bintang yang dibangunkan dengan nama jenama Cititel Express.
 
Ini adalah pembesaran hotel pertama IGB di Sabah, Malaysia dan jumlah kos pembinaan hotel adalah sekitar RM35 juta. Pembinaan hotel ini mengambil masa dua tahun untuk disiapkan dan dibuka untuk perniagaan pada bulan Ogos 2009.
 
Hotel ini menyediakan pekerjaan kepada lebih dari 60 pekerja dan kebanyakan mereka adalah kakitangan tempatan. Kami bersedia untuk membuat pelaburan lanjut dalam pembangunan hotel terutamanya hotel di bawah jenama Cititel dan St Giles di Malaysia dengan adanya galakan tersebut.

Cititel


Content Type:

Duration:

wpChatIcon
X