B. Malaysia
contrastBtngrayscaleBtn oku-icon

|

plusBtn crossBtn minusBtn

|

This site
is mobile
responsive


The Otomotif College Sdn. Bhd. (TOC)

Ditubuhkan pada tahun 2004, TOC Automotive College adalah perintis TVET dalam pendidikan automotif dan latihan teknikal yang telah menghasilkan lebih daripada 2400 pelajar sehingga kini; dengan jaminan 100% pekerjaan kepada graduannya.

Kolej ini menerima pengiktirafan Lima bintang dalam Sistem Penilaian Kualiti untuk Kolej Swasta (MyQuest) pada 2012/13 dan 2016/17 oleh Kementerian Pendidikan; dan Lima-bintang bagi Penyedia Latihan Sijil Kemahiran Malaysia oleh Kementerian Sumber Manusia.

Ia juga diperakui oleh Panel Sijil SIRIM; dan merupakan entiti gabungan kepada Institut Industri Motor (IMI), United Kingdom.

Sebagai sebuah institusi penting dalam bidang automotif, syarikat ini akan membuka kolej keduanya pada tahun 2021 dengan pelaburan tambahan sebanyak RM18.7 juta.

The Otomotif College Sdn. Bhd. (TOC)


Content Type:

Duration:

Dengan warisan yang melebihi enam dekad, Taylor’s Schools memberikan pendidikan bertaraf dunia kepada lebih daripada 5,600 pelajar daripada 60 negara. Taylor’s Schools terkenal dengan kecemerlangan pengajaran dan komitmen mereka untuk mendidik para belia di seluruh dunia untuk memainkan peranan sebagai pemimpin dalam komuniti global.
Insentif Elaun Cukai Pelaburan (ITA) MIDA memberikan sokongan yang tidak ternilai bagi pengembangan kami. Pelaburan berterusan untuk memperluas dan menaik taraf kemudahan bertaraf dunia adalah penting untuk Taylor’s Schools selari dengan misinya untuk menjadikan sekolah pilihan mampu menyediakan pembelajaran yang lebih diperibadikan. Garden International School, Taylor’s International School Kuala Lumpur dan Taylor’s International School Puchong telah mendapat manfaat daripada insentif MIDA.

Taylor’s Schools


Content Type:

Duration:

wpChatIcon
X