Penafian - MIDA | Malaysian Investment Development Authority
B. MelayuEnglishDeutsch日本語简体中文한국어
contrastBtngrayscaleBtn oku-icon

|

plusBtn crossBtn minusBtn

|

This site
is mobile
responsive


Penafian

>Penafian

A. Penafian Laman Web MIDA

Walaupun MIDA berusaha untuk memberikan maklumat yang tepat dan boleh dipercayai di laman web ini, kami tidak dapat menjamin ketepatan atau kesempurnaan mutlak maklumat yang dikemukakan. MIDA tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kerosakan khas, sampingan atau berbangkit yang timbul daripada penggunaan maklumat yang diperoleh daripada laman web ini.

 

Tanggungjawab Pengguna

Adalah menjadi tanggungjawab anda untuk berhati-hati dan mengesahkan maklumat sebelum bergantung padanya untuk sebarang tujuan membuat keputusan. MIDA menggalakkan pengguna untuk berunding dengan profesional atau pakar yang berkaitan untuk panduan mendalam.

 

Pautan Luaran

Laman web ini mungkin mengandungi pautan ke laman web atau sumber luaran. MIDA tidak mengesahkan atau memikul tanggungjawab untuk kandungan atau amalan sumber luar tersebut.

 

Kemaskini Penafian

MIDA akan mengemas kini penafian ini secara berkala untuk menggambarkan perubahan dalam dasar atau amalan kami. Kami menggalakkan anda menyemak penafian ini dengan lebih kerap.

B. Garis Panduan Penggunaan Logo MIDA

Logo MIDA adalah simbol komitmen Malaysia untuk menarik pelaburan asing. Ia dilindungi oleh undang-undang hak cipta dan tanda dagangan.

 

Penggunaan Secara Bertanggungjawab

Kami menggalakkan penggunaan logo MIDA secara bertanggungjawab dalam mempromosikan Malaysia sebagai destinasi pelaburan.

 

Kebenaran Diperlukan untuk Penggunaan Komersial

Jika anda berhasrat untuk menggunakan logo MIDA untuk tujuan komersial atau dengan cara yang mencadangkan pengesahan acara, produk atau perkhidmatan, sila hubungi MIDA untuk mendapatkan kebenaran bertulis terlebih dahulu.

 

Elakkan Salah Nyata

Jangan gunakan logo MIDA dengan cara yang memberikan gambaran yang salah terhadap MIDA atau peranannya dalam mempromosikan Malaysia sebagai destinasi pelaburan.

 

Ketahui lebih lanjut tentang penggunaan logo MIDA di https://www.mida.gov.my/faq/.

Terima kasih diatas pemahaman dan kerjasama anda.

wpChatIcon